[C.V]Andy_Brown
2 participanți
Pagina 1 din 1
[C.V]Andy_Brown
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
FIREARMS LICENSING DIVISION
FIREARMS LICENSING DIVISION
Los Santos Police Department - Firearms License Application
517232
Licensing Area
517232
Licensing Area
________________________________________________________________________________________________
((A. IN CHARACTER))
________________________________________________________________________________________________
1. INFORMAŢII PERSONALE
1.1) Nume:Brown
1.2) Prenume:Andy
1.3) Vârstă:24
1.4) Origine:Caucazian
1.5) Ţara şi oraşul natal:Los-Santos
1.6) Adresa: Idlewood 203
1.7) Numărul de telefon:9391036
1.8.) Sex:Masculin
1.9) Deţineţi un carnet de conducere ?:Da
2. STUDII ŞI CAZIER
2.1 Ce studii aveţi: Liceul Tehnologic Los-Santos
2.2 În ce oraş v-aţi procurat studiile: Los-Santos
2.3 Aveţi antecedente penale ?: NU
2.4 Daca aţi răspuns la 2.3 cu "DA", care este motivul pentru prezenţa lor ? :---
3. ARMA DORITĂ
3.1) Model: Glock
3.2) Calibru:9MM
3.3) Modificări (amortizor, lunetă):Amortizor
4. MOTIVUL APLICAŢIEI
4.1) Care este motivul pentru care doriţi să intraţi în posesia unei licenţe port-armă ? (Vreau sa intru in posesia unei licente de arme deoarece sunt o persoana cu o avere destul de mare , si care are destui de multi dusmani datorita invidiei. Am fost amenintat de multe ori, si de aceea doresc sa imi asigur protectia si linistea familiei mele. )
((B. OUT OF CHARACTER))
6. INFORMAŢII JOC
6.1) Ai mai avut vreo licenţă port-armă ?:NU
6.2) Ce arme doreşti să foloseşti ?:Desert-Eagle
PS: Am facut de pe contul cu Cedric_Brown deoarece nu pot sa fac alt cont cu numele Andy_Brown , pentru ca imi zice ca exista deja . scuzati
6.3) Poză (SCREENSHOT: F8) cu /stats:
_____________________________________________________________________________________________
LSPD, 571263
Weapon License.
Weapon License.
Cedric_Brown- Sergent-I
Data de inscriere : 16/03/2014
Re: [C.V]Andy_Brown
((Cererea pe celalalt gov))
Jose_Chavez- Sergent-II
Data de inscriere : 16/03/2014
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum