[C.V]Daniel_Beckham
2 participanți
Pagina 1 din 1
[C.V]Daniel_Beckham
LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
FIREARMS LICENSING DIVISION
FIREARMS LICENSING DIVISION
Los Santos Police Department - Firearms License Application
517232
Licensing Area
517232
Licensing Area
________________________________________________________________________________________________
((A. IN CHARACTER))
________________________________________________________________________________________________
1. INFORMATII PERSONALE
1.1) Nume:Daniel
1.2) Prenume:Beckham
1.3) Vârsta:24
1.4) Origine:Britanic
1.5) Tara si orasul natal:Marea Britanie
1.6) Adresa:Richman 617
1.7) Numarul de telefon:4884787
1.8.) Sex:Masculin
1.9) Detineti un carnet de conducere ? Da
2. STUDII SI CAZIER
2.1 Ce studii aveti:Liceul Sanitar Londonez si Universitatea Canterbury
2.2 În ce oras v-ati procurat studiile:Londra
2.3 Aveti antecedente penale ? Nu
2.4 Daca ati raspuns la 2.3 cu "DA", care este motivul pentru prezenta lor ?
3. ARMA DORITA
3.1) Model:Berreta Fx4 Storm
3.2) Calibru:9mm
3.3) Modificari (amortizor, luneta):amortizor
4. MOTIVUL APLICATIEI
4.1) Care este motivul pentru care doriti sa intrati în posesia unei licente port-arma ? (minim 200 de cuvinte) Buna ziua sunt Daniel Beckham si doresc sa am licenta port-arma pentru a ma putea auto-apara in caz de un atac , rapire , jaf si pentru a reusi sa imi indeplinesc cerintele cerute de munca mea de bodyguard in a-mi proteja clientul de atacuri sau jafuri sau in caz ca un hot intra in casa clientului meu eu sa il pot proteja cu aceea arma.In orasul Los Santos circula multe bande de gangsteri si arma poate fi folosita in auto-aparare impotriva acestora.Deasemenea trebuie sa imi pot apara bunurile personale.
((B. OUT OF CHARACTER))
6. INFORMATII JOC
6.1) Ai mai avut vreo licenta port-arma ? Nu
6.2) Ce arme doresti sa folosesti ? Pistol
6.3) Poza (SCREENSHOT: F8) cu /stats:
_____________________________________________________________________________________________
LSPD, 571263
Weapon License.
Weapon License.
Daniel_Beckham- Mesaje : 1
Data de inscriere : 17/03/2014
Re: [C.V]Daniel_Beckham
APLICTIE ACCEPTATA
Stimate domn/a
Dorim sa va anuntam ca aplicatia dumneavoastra a fost primita si analizata de catre Firearms Licensing Division iar in urma acesteia,am decis ca aplicatia dumnavosatra a fost ACCEPTATA pentru a da interviul alaturi de noi.Va asteptam la sectie si va rugam sa sunati la 112 inainte,pentru a chema unu-l dintre membri nostri din FA.L.Division
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum